a

OSTVARENA SARADNJA SA BRENDOM CRNOGORSKI RUKSAK!

OSTVARENA SARADNJA SA BRENDOM CRNOGORSKI RUKSAK!

Nedavno smo ostvarili saradnju sa brendom Crnogorski ruksak i sa velikim zadovoljstvom vas obavještavamo da su dostupni ruksaci i cegeri sa motivom Narodne biblioteke “Radosav Ljumović“! ❗️Ruksaci i cegeri neće biti na prodaju, već će biti poklonjeni korisnicima i pratiocima kroz određene programe i akcije koje će Biblioteka u narednom periodu ostvariti.

Cilj ove saradnje je prvenstveno podrška mladim lokalnim stvaraocima, promocija ekoloških proizvoda i načina života, ali i zahvalnost sugrađanima koji redovno koriste usluge Biblioteke i prate naš rad.

Crnogorski ruksak je brend koji nastoji da promoviše crnogorsku kulturnu baštinu i koji svojim dizajnom njeguje znamenita arhitektonska zdanja, a sve kroz promociju tzv. eco-friendly proizvoda. Riječ je o brendu koji ima društveni, umjetničko-kulturni i edukativni karakter – sve ono što čini misiju i naše ustanove. Ovim putem želimo posebno da ohrabrimo međusektorsku saradnju na lokalnom nivou, kako bismo zajedničkim snagama ostvarivali bolje rezultate rada!

Počeli smo i sa raspodjelom cegera i ruksaka i nagrađivanjem naših korisnika! Prvi ceger poklonili smo korisnici koja mjesecima svakodnevno dolazi u našu Čitaonicu i koristi servise Biblioteke.

Quick Navigation
×
×

Cart