a

Promocija knjige “Snovi i stvarnost”

Promocija knjige “Snovi i stvarnost”, dugogodišnje sutkinje Privrednog suda u Podgorici, Nataše Bošković, održana je u četvrtak, 9. maja, u Biblioteci “Radosav Ljumović”.

Riječ je o knjizi koja predstavlja svojevrsno svjedočanstvo autorke o stradalništvu svojih roditelja golootočana, ali i o tzv.slučaju Edina Efovića i misterioznih Vladinih aviona.

O knjizi su govorili dr Milan Popović, profesor na Pravnom fakultetu u Podgorici, autorkin prijatelj Milorad Brajović i autorka, a program je moderirao novinar Predrag Nikolić.

Profesor Popović osvrnuo se na djelo kroz analizu društvenog trenutka nakon Drugog svjetskog rata, ali i kroz osvrt na stanje u crnogorskom pravosuđu.

Gospodin Brajović istakao je svoje dugogodišnje prijateljstvo s autorkom i njenu posvećenost istini, pravdi i istinskim moralnim vrijednostima.

Autorka Nataša Bošković je, iznoseći niz činjenica iz svoje knjige, na kraju zaključila:

„Nijesam ljuta na svoga oca što mi je dozvolio da studiram pravo. On je kao svaki roditelj, u meni, svome djetetu, vidio produženje svoga gena i intelekta. Ne kajem se ni zbog čega što sam kao sudija uradila. I opet bih sve isto.”

Quick Navigation
×
×

Cart