a

U Biblioteci održano predavanje prof. dr Žarka Martinovića SNOVI U PROZNOM DJELU DANILA KIŠA

U sali Narodne biblioteke „Radosav Ljumović”, 24. septembra, s početkom u 20h, održano je predavanje Žarka Martinovića na temu “Snovi u proznom djelu Danila Kiša”. Žarko Martinivić je profesor Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu i gostujući profesor Univerziteta u Cirihu. Objavljivao je stručno – naučne radove u renomiranim časopisima, autor i koautor je 18 monografija, esejista i prevodilac.

🖇️Zbirke eseja: “Psihoanaliza i filmska umetnost”, “Ogledi o psihoanalizi i psihologiji književnosti” i “Svet snova u delima Danila Kiša”.

🖇️Glavna djela: „Klinička elektroencefalografija”, „Klinička neurofarmakologija”, „Lečenje epilepsije” i dr.

U sali Narodne biblioteke „Radosav Ljumović”, 24. septembra, s početkom u 20h, održano je predavanje Žarka Martinovića na temu “Snovi u proznom djelu Danila Kiša”.

Žarko Martinivić je profesor Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu i gostujući profesor Univerziteta u Cirihu. Objavljivao je stručno – naučne radove u renomiranim časopisima, autor i koautor je 18 monografija, esejista i prevodilac.

Zbirke eseja: “Psihoanaliza i filmska umetnost”, “Ogledi o psihoanalizi i psihologiji književnosti” i “Svet snova u delima Danila Kiša”.

Glavna djela: „Klinička elektroencefalografija”, „Klinička neurofarmakologija”, „Lečenje epilepsije” i dr.

Quick Navigation
×
×

Cart